Crystal Boot Awards 2024 – Livestream från Blackpool!

Evenemang börjar:
2024-01-27

Evenemang slutar:
2024-01-27

VAR? Jörlandagården. Novavägen 1, 444 65 Jörlanda.
NÄR? Ca kl.11

Crystal Boot är Linedancens Oscarsgala med prisutdelning till årets koreograf och årets danser på olika nivåer. Förutom det lärs det ut danser under dagen. Det bästa av allt är att man sänder detta live så att vi kan titta på det och vara med på utlärningarna här hemma.

Vi vill välkomna alla att komma och dansa tillsammans med oss och lära oss nya danser via livestrem från blackpool .
Vi har i år fått byta lokal då fregatten var uppbokad så kommer vara på Jörlanda gården och kommer då behöva ta en liten avgift av alla som vill komma på 80kr men då bjuder vi på kaffe, te och kaka under hela dagen. Man swishar på plats.

Dom exakta tiderna för dagen med workshops kommer under samma vecka som eventet är för dom är väldigt sena att släppa schema men vi räknar att börja vid ca kl 11 och sista utlärnings dansen brukar vara klar runt ca 16-17 då är tanken att vi tar en gemensam paus för att äta tillsammans för att sedan fortsätta kvällen med öppen dans så länge vi orkar med danser vi vill dansa.
Man får gärna ha med mat själv som man kan äta under dagen men finns en pizzeria i byggnaden bredvid man kan beställa på när vi äter!

Ingen föranmälan krävs men tryck gärna i på vårt FB-evenemang så vet ungefär hur många som kommer!

Visa mindre